Öntözőrendszerek telepítése

Rohanó világunkban –főként a hétköznapokon- esténként kiülve a teraszra vagy sétálva a kertben, legszívesebben már csak gyönyörködnénk a kertünk által nyújtott szép és harmonikus látványban, viszont a kerti munkára egyáltalán nem akarunk koncentrálni.

Az ipari és háztartási öntözőrendszerek azonban segítséget jelentenek, hiszen nagyban megkönnyítik a kertek karbantartását. Napjainkban többféle öntözőrendszerek is ismeretesek, azonban az automata öntözőrendszerek kiemelkednek a többi típus közül, hiszen nem csak jelentős vízmennyiség takarítható meg használatukkal, hanem rendkívül praktikusak is. Elutazáskor például az automatika nem igényel felügyeletet, így a kerttulajdonos bátran elindulhat akár egy hónapra is anélkül, hogy a kertje és a virágjai miatt aggódnia kellene.

Az automata öntözőrendszerek működési elve szerint a beépített esőérzékelő automatikusan ki- és bekapcsolja a vezérlőegységet annak megfelelően, hogy érzékel-e a berendezés csapadékot vagy sem.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a porlasztott vízcseppek még a levegőben lévő porszemeket és a pollent is képesek megkötni, ezáltal egészséges, élhető környezetet alakítanak ki az allergiások számára.

Szakképzett munkatársainkkal gyors és megbízható módon vállaljuk új és már meglévő öntözőrendszerek telepítését, karbantartását és esetleges felújítását. Ha korszerű és egyben nagyszerű kertre vágyik, keressen bennünket bizalommal!

A talajfelszín alá leásott vízcsőrendszert a kert adottságainak megfelelően építjük ki. Az automata öntözőrendszerek gazdaságos, praktikus, víztakarékos megoldások, mert el vannak látva esőérzékelővel, amely kikapcsolja a vezérlőegységet, ha esőt érzékel, és csak akkor indítja újra, amikor az szükséges. Előnyös abból a szempontból is, hogy a nyári hétköznapokon nem kell a fárasztó napi munkája után még a kertben is locsolni. Ha elutazik, nem kell senkit megkérnie, hogy öntözze a kertjét, mert az automatika nem igényel felügyeletet. A porlasztott vízcseppek megkötik a levegőben a port és a polleneket, így az allergiás családtagok részére egészséges környezetet hoz létre. Hunter, Rain Bird, Toro, Nelson, a rendszeres márkák, amelyeket szivattyúban és csövezésben használunk, de az ügyfél kívánsága szerint bármely márkával dolgozunk. Tapasztalt szakemberek vagyunk, így egy-két nap alatt kiépítjük a kisebb öntözőrendszereket, akár egyetlen hétvége alatt. Amennyiben átépíti, vagy átrendezi kertjét, áthelyezzük a megváltozott körülményeknek megfelelően a rendszert, szükség esetén kibővítjük.

új öntözőrendszer telepítése

elavult, sérült vízhálózat cseréje

fűnyíróval megsértett vagy kutya rágta öntözőfejek cseréje

esővízzel megoldható kiskerti locsolórendszer kiépítése

ásott kúthoz kialakított öntözőrendszer kivitelezése

Öntözőrendszerek - Kertépítés Budapest Öntözőrendszerek - Kertépítés Budapest