Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás Budapesten és környékén

Jelenünk és jövőnk védelme és annak megóvása rendkívül összetett feladat. Földünk túlnépesedéséből adódóan a hulladék mennyisége rohamosan növekszik. A szelektív gyűjtés a megfelelő módja annak, hogy a szemét a megfelelő helyre kerüljön. Ennek segítségével pedig csökkentjük a lerakóba kerülő hulladékok mennyiségét. A szelektíven gyűjtött hulladék újra hasznosítása védi a környezetet és terhelését csökkenti.

Ha Önnek fontos kertjének szépsége, és annak megfelelő gondozása, akkor szerencsére Ön egy környezettudatos ember. Egy igényes ember tiszta és szép kert után vágyik, éppen ezért folyamatosan keresi azt a lehetőséget, hogyan teheti környezetét harmonikussá. Kertgondozás közben törekszik arra, hogy a kertben töltött idő ne fáradtságos munka, hanem kellemes időtöltés legyen. A kertgondozás gyakori velejárója a zöldhulladék, amely sok bosszúságot okozhat. Ennek nem kell így lennie, mi tudjuk a megoldást.

Ön mit kezd a kertgondozás után keletkezett zöldhulladékkal?

Zöldhulladék elszállítás Nehezen komposztálható növények esetében

Ahhoz, hogy növényei, féltett virágai megfelelő tápanyagú földet kapjanak érdemes komposztálnia. Nem kerülhet azonban bármilyen és bármennyi zöldhulladék a komposztba. Egyes fenyő, és tuja félék olajat, gyantát vagy egyéb mérgező anyagot tartalmazhatnak, ezért komposztálásuk nagyon nehéz folyamat.

Ha a komposztálás nem megoldható - válassza a zöldhulladék elszállítást

A kert egyik sarkában összegyűjtött zöldhulladék valljuk be őszintén, szintén nem a legszebb látvány. Ráadásul ezt szállítás híján csak égetéssel tudjuk orvosolni. Ám ezt az eljárást különböző törvények szabályozzák, és nem utolsó sorban veszélyes valamint környezetkárosító megoldás.

A szelektív hulladékgyűjtés már sok nagyvárosban elérhető megoldás. A kihelyezett zöld kukák illetve zsákok elszállítása előre megadott időpontokban történik. Ha Önnél nem elérhetőek ezek a speciális gyűjtők, akkor marad a fenti megoldások egyike vagy a hagyományos kukába való helyezés, ami viszont költségnövelő, hiszen nagyobb kukát kell emiatt béreljen a hulladékkezelőtől.

Budapesten cégünk leveszi a zöld hulladék terhét az Ön válláról. Különböző méretű konténereinkkel a kerti hulladék és zöldhulladék elszállítását gördülékenyen el tudjuk végezni.

A kert megmunkálása egyébként is nagy feladat. A kerti hulladék, zöldhulladék csak akadályozza Önt a kerti munkában. Hozza rendbe kertjét, hogy a szabadban töltött ideje örömöt szerezzen. Ha a nem kívánatos zöldhulladék elszállítása nem okoz Önnek több gondot, még több örömet szerez majd a csodaszép kiskertje.